Accommodatie 2023

4-7 NOVEMBER 2023

DE WINTEROPENING

"EEN FANTASTISCHE START VAN HET WINTERSEIZOEN"


De beste start van de winter!!

Grijp de kans om het allernieuwste ski- en snowboardmateriaal te testen!!


Tot voor een paar jaar geleden was dit event alleen toegankelijk voor diegenen die zich professioneel met wintersport bezig hielden. Sinds een aantal jaar is deze unieke mogelijkheid om volop ski's en boards uit te testen ook toegankelijk voor de consument. Je kunt testen vanaf zaterdag 4 november t/m dinsdag 7 november 2023.

 

Tijdens 'De Winteropening' staat er een enorm testcentrum dagelijks van 9.00-15.00 uur voor je klaar.

Alle materialen kunnen uitgebreid getest worden op vertoon van je testpas.

Na het testen van de materialen word je gevraagd om een korte review achter te laten.

Dit gebeurt snel en digitaal om een nog beter advies te kunnen geven.

 

De nadruk ligt op het testen van alpineskiën, snowboards, helmen, brillen en protectiemateriaal. 

In drie of vier dagen tijd kun je je volledig op de hoogte laten brengen van de nieuwste technieken en innovaties. Er worden diverse clinics gehouden waar je je ter plaatse voor kunt inschrijven.

 

Het Testevent vindt plaats op de 'Tiefenbach Gletscher' bij Sölden.

HOTEL GRAUER BÄR

Hotel Grauer Bär ligt op een rustige locatie, op slechts 100 meter van de Gaislachkogelbahn (kabelbaan) en op enkele minuten lopen van het centrum van Sölden. Er is gratis WIFI en parkeergelegenheid.


Alle comfortabele slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche of bad, kabel-tv, föhn, een kamersafe en een bureau. In alle kamers is grastis WIFI beschikbaar. Een aantal kamers is geschikt voor 3 of 4 personen (bed-bank). Er zijn een beperkt aantal éénpersoons kamers beschikbaar.


Je kunt je ontspannen in de Wellness van het hotel met Bärensauna, BIO-sauna en stoombad.


Het restaurant van Hotel Grauer Bär serveert Tiroolse en internationale specialiteiten.

's morgens is er een uitgebreidt ontbijtbuffet en 's avonds een 4 gangen diner met salade-en voorgerechtenbuffet en dessert. Er is een gezellige bar in het hotel.


TESTEVENT 2023 RESERVEREN

Je hebt de keuze uit 3 of 4 overnachtingen en een testperiode van 2, 3 of 4 dagen. Zaterdag 4 november t/m dinsdag 7 november 2023 kun je tussen 09:00 tot 15:00 uur testen. Tijdens deze dagen zullen ook diverse clinics worden gegeven waar je je ter plaatse voor kunt inschrijven.


De aankomstdag is zaterdag 4 november 2023. Je kunt er voor kiezen in je hotel een extra nacht extra te reserveren zodat je op vrijdag al kunt aankomen en de volgende dag uitgerust kunt starten.

 

De eventorganisatie ter plaatse wordt verzorgd door 'Double Dutch Ski'.

HOTEL TYROLERHOF

Hotel Tyrolerhof ligt in het centrum van Sölden. De Gigijoch-skilift ligt op ca. 200 meter afstand. De gratis skibus stopt op 50 meter van het hotel.


Hotel Tyrolerhof biedt verschillende faciliteiten. Er is een receptie, restaurant, eetzaal, bar, terras, gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid (garage tegen betaling). En natuurlijk de bekende après-ski bar Grizzly.


Het hotel beschikt over een uitgebreide Wellness. Deze is 500m2 groot en je vindt hier o.a. een moderne fitness, een zwembad (18x5m), verschillende sauna's en stoombaden. Tegen betaling kan je gebruik maken van massages en schoonheidsbehandelingen.


Het hotel heeft comfortabele tweepersoons kamers en suites of familiekamers voor 3 tot 4 personen. De kamers zijn stijlvol ingericht en beschikken over tv, telefoon, kluisje, Wi-Fi en badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Er zijn een beperkt aantal  éénpersoons kamers beschikbaar. De suites en familiekamers zijn tegen een toeslag ook door 2 personen te bezetten.


Hotel Tyrolerhof staat bekend om de uitstekende keuken. ’s Morgens is er een ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangendiner of een diner-buffet.